Bericht versturen
Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
MANx4 Auto Accessories Manufacturing CO., Ltd 86-186-03839198 354511010@qq.com
Nieuws Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - Hebt u de twee nuttelooste autodecoratie geïnstalleerd?

Hebt u de twee nuttelooste autodecoratie geïnstalleerd?

March 31, 2022

De laatste jaren, aangezien de belangrijkste kracht van automobiele consumptie naar de jongerengeneratie, vele jonge bestuurders is verschoven en vrienden, na het kopen van een nieuwe auto, binnen min of meer hun eigen auto en uit volgens hun esthetische niveau en economische kracht zal uitvoeren. Het is heel wat decoratie, maar er zijn vele toebehoren van de autodecoratie, die eigenlijk een reusachtig veiligheidsgevaar zijn. De curator zal een blik vandaag nemen. De 6 gemeenschappelijke autotoebehoren die veiligheidsgevaren kunnen brengen. De vrienden van autoeigenaars die deze twee toebehoren hebben geïnstalleerd, de curator stelden voor dat zij worden verwijderd uit hun favoriete auto's. Toch is de hemel groot en de aarde is het veiligst.

 


1. Stroboscooplicht

 

Luister enkel aan de naam om te weten hoe koel deze autotoebehoren zijn. In feite, werd het opvlammende licht gebruikt in politiewagens of andere speciale voertuigen vóór, en zijn functie is andere voertuigen of andere voertuigen te behandelen wanneer de speciale ogenblikken of de speciale gebeurtenissen voorkomen. De voetgangers spelen een waarschuwingsrol. Bijvoorbeeld, bij nacht, heeft een auto een punctuur op de weg. om verdere auto's of voetgangers te verhinderen de auto te vermijden alvorens de bevoegde dienst de auto redt kan de flits worden geactiveerd. Waarschuwingslichten om tweede verkeersongevallen te vermijden.


Nochtans, met het verschijnen van sommige stroboscooplichten met lage frekwentie en low-power op de markt, werden zij onmiddellijk de gunst van vele eigenaars van de wijzigings fanatieke auto, en zij waren zelfs vermelde zonodig hulpmiddelen. Nochtans, overtreedt dit de wijzigingsverordeningen van ons land en is geïnstalleerd zonder toestemming. De jaarlijkse autoinspectie zal voor u moeilijk zijn, en deze toebehoren zullen u een grote veiligheid brengen gevaar-omdat het oorspronkelijke doel van het stroboscooplicht als waarschuwing moet dienen, zodat is het licht van het stroboscooplicht zeer verblindend, wat voor andere voor de ogen van de bestuurder is, het is een soort verwonding. Wanneer het drijven, als de ogen van de bestuurder een probleem hebben, zijn de gevolgen zo ernstig.


Daarom stelde de curator voor dat of het opvlammende licht zou moeten worden verwijderd of het licht van het opvlammende licht zou moeten worden verduisterd, maar als het licht van het opvlammende licht wordt verduisterd, dan zal het het punt van het aantrekken van de wijzigingsfamilie verliezen. Toch is het opvlammende licht „Opvlammend“ niet, hoe koel dat is! Alle overwogen dingen, de curator stelt nog voor direct verwijderend de opvlammende lichten!

 


2, veiligheidsgesp

 

De curator van dit materiaal gelooft dat vele autoeigenaars en vrienden in de auto hebben. Hoewel de menselijke luiheid de vooruitgang in zekere mate van de menselijke maatschappij bevordert, heeft de „luiheid“ van veiligheidsbreuken werkelijk veel waarde niet. , Niet alleen gevaarlijk, maar ook zeer gevaarlijk!

 

Sommige autoeigenaars en vrienden zullen geen veiligheidsgordels om diverse redenen dragen. Naast de gebruikelijke paniek en ongemakkelijk, vergeten zij ook om hen te dragen. Ik te hoeven om geen veiligheidsgordels wegens langzame snelheden te dragen. Er zijn zelfs sommige bestuurdersvrienden die geen veiligheidsgordels dragen om niet te om kleren te rimpelen. Ik verkoos om een veiligheidsgordel niet te dragen, omdat de meeste auto's op de markt nu hun eigen alarmsysteem hebben. Zodra de veiligheidsgordel van de belangrijkste bestuurder of de tweede piloot niet wordt vastgemaakt, zal de auto automatisch een reeks waarschuwingsgeluiden uitzenden.


dit onplezierige geluid „elimineren“, kwam de veiligheidsgesp tot stand. Slechts door de veiligheidsgesp in de groef van de veiligheidskaart te breken, kan de bestuurder het snelle geluid „elimineren“ zonder een veiligheidsgordel te dragen. Veel van de veiligheidsgespen worden gemaakt zeer leuk en mooi, wat natuurlijk een golf van jonge autoeigenaars en vrienden aantrekt.


In feite, is er een potentieel veiligheidsgevaar om dit te doen. De rol van de veiligheidsgordel is de veiligheid van de bestuurder te beschermen, en de veiligheidsgesp is als een moderne versie van „oor-behandelt“. De curator adviseert bestuurders en vrienden om hen tijdens het normale drijven niet te koesteren. Als u gelukkig bent, denk niet dat uw autovaardigheden goed zijn en u zult geen veiligheidsongeval ontmoeten. Zodra een noodsituatie voorkomt, zal de veiligheidsgordel zijn doeltreffendheid verliezen en de bestuurder zal ook vreselijke gevolgen onder ogen zien. Ik geloof dat niemand dit wil zien. Aan het ding.